Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Olasz tartományok.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Olasz tartományok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: olasz-tartomany.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ausztriai munka

Ausztriai munka

A gyűjtemény segítséget szeretne adni a külföldi munkavállaláshoz és álláskereséshez Ausztriában aktuális és friss állásokkal, álláskeresőportálokkal és oldalakkal, valamint hasznos tanácsokat a munkakeresésnél és munkavállalásnál.

Európa

Európa

A kereső az oldalon sok információt talál az oldalon Európáról, az öreg kontinensről. Hasznos információk gyűjteménye, aminek segítségével bátrabban vághatsz neki vagy teheted tartalmasabbá a kint tartózkodásod.

Karnevál

Karnevál

A világ leghíresebb karneváljairól összeállítás: Velencei, Riói és kölni Karnevál és további híres karneválokról. A karnevál ill. farsang eredetéről és történetéről. Farsangi szokások és hasznos tanácsok a farsangi készülődéshez.

Velencei utazás

Velencei utazás

A gyűjtemény megismertet Velence legfőbb látnivalóival. Virtuális kirándulást tehetünk a Dózse palotában, vagy a város utcáin. A Karnevál mellett Velence más jelentős eseményeivel is megismerkedhetünk. Bemutat szálláslehetőségeket, közlekedést, Velence művészetét, művészeit, szines irodalmi ajánlásokkal kiegészítve.

Világörökség

Világörökség

Magyarország és elsősorban Európai kulturális és természeti értékeinek gyűjteménye. Megismerkedhetünk a Világörökségi Egyezménnyel, a magyar helyszínekkel, kulturális és természeti örökségekkel.

Tuti menü